Accordeonlessen  op maat!

Ieder mens is  uniek, en om die reden geven wij graag accordeonles vanuit en voor de leerling.

In het begin zal het notenschrift eerst geleerd moeten worden. Dat gaat snel! Binnen 4 weken zal het eerst ingestudeerde liedje al klinken en voor de familie worden voorgespeeld. De eerste 6 bladzijden uit de methodek krijgt de leerling mee om uit te proberen. Daarna wordt besloten of de lessen worden gevolgd en dan dient het boek te worden aangeschaft.

Aan de hand van onze methodieken voor groepsonderwijs zal aan de techniek en afwerking worden gewerkt. Boeken of door ons uitgewerkte composities worden naast deze methodieken tijdens de accordeonstudie ingepast.

Omdat voor ons samenspel heel belangrijk is, zal het vormen van duo's, trio's en ensembles onze prioriteiten zijn en om die reden vaak worden georganiseerd.

Voorspeelactiviteiten en Play In's zijn uitstekende mogelijkheden voor de leerlingen om naar buiten te treden. Daarnaast worden workshops aangeboden om aan speciale muziek technische onderwerpen te werken. Bijvoorbeeld door met percussie aan de slag te gaan.

Een accordeon een vreemd instrument? Daar kom je al snel na een maand achter!


Vanaf 1 september beginnen de lessen weer bij Muzor Holland. Na 1 januari  heb je voor € 14,50 een half uur les (geen BTW!). Tot 1 januari moeten wij nog BTW in rekening brengen. De lesprijs is dan € 15,73 incl. BTW voor 21 jaar en ouder. Volwassenen kunnen, vanwege hun werkzaamheden of andere redenen, om de 14 dagen leskrijgen. Jongeren tot 21 jaar is nu de lesprijs € 13,00. Na 1 januari € 13,50.

Lesdagen zijn:

  1. Dinsdag en donderdag de gehele dag en avond

  2. Zaterdagochtend

Voor informatie bellen met de docent Piet Verzijde 036-5343603.

Zoeken

Inloggen